Vi är som vi alltid varit. Men våra kunder blir som nya.

Villkor & Information.


Dessa allmänna villkor gäller när du som konsument gör köp på, och använder, webbshoppen levad.se. Villkoren utgör ett avtal mellan dig och Levád Fysiotherapi AB, org. nr 556599-7318. Genom att göra köp ifrån och använda denna webbsida så förbinder du dig till dessa villkor. Levád Fysiotherapi reserverar sig för slutförsäljning, förseningar, tekniska problem, framflyttning av utgivningsdatum och felaktig artikelinformation. Därtill förbehåller vi oss rätten att stryka en beställning om särskilda skäl föreligger.


Priser och betalning - I samarbete med Payson erbjuder vi fakturabetalning och kortbetalning. Vi erbjuder också betalningar med Swish - Priserna på våra produkter anges i svenska kronor inklusive moms. 


Priset som var aktuellt vid beställningstillfället är det som gäller oavsett om priset går upp eller ned efteråt. - I kassan kan man se det totala priset inklusive moms och eventuell fraktkostnad. I kassan hittar du också fullständiga frakt- och betalningsvillkor.


Byten och returer - Vid köp av varor på webbshoppen gäller alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. - Om du vill ångra köpet ska du, innan ångerfristen löpt ut, skicka ett klart och tydligt meddelande till info@levad.se. Inkludera ditt ordernummer i meddelandet. - Om du vill returnera eller byta din vara måste du bifoga kvitto, faktura eller följesedel för att styrka att produkten är köpt hos oss. Tänk på att för att de returnerade produkterna ska kunna anses som oanvända måste dessa vara i väsentligt oförändrat skick. Det innebär till exempel att etiketter, eventuella kardborrefästen och skyddsplast ska återfinnas på produkten. - Du betalar själv för frakten tillbaka med vanligt postpaket till den följande adress: Levád Fysiotherapi AB, Brandthovdagatan 3, 721 35, Västerås


Säkerhet och sekretess - När du gör din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och personnummer. Samtidigt godkänner du att vi sparar och använder dina personuppgifter för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden mot dig som kund. Vi dokumenterar dessutom viss kommunikation som vi har med dig via telefon eller e-post, för att kunna ge dig bästa service och följa upp dina ärenden.


Leveranstider och logistik kopplat till leverans - Din beställning skickas med Postpaket via tjänsten Sendify. Normal leveranstid är inom 2 arbetsdagar från beställning förutom fredagar eller helger. I så fall kan leveransen tar upp till 5-7 dagar.