Koordination · Flexibilitet · Styrka · Erfarenhet

 

Ryttaranalys

På Levád har du möjlighet att genomgå en ryttaranalys som ger dig verktygen att utveckla och förbättra din sits. Rörlighet, balans och stabilitet undersöks där du sedan du får individuellt riktade råd. Vi använder elektronisk mätutrustning för att mäta trycket och belastningen i sadeln. Vår kompetens och våra resurser gör att vi kan se och göra något åt sitsproblem relaterade till ryttare.

Mer om ryttaranalys hittar du på den här videon som vi filmade i sammarbete med SAAB där bl.a. Patrick Kittel berättar om sin erfarenhet: klicka här

Ryttaranalys för optimal sits, tillfälle 1. Under detta tillfälle kommer du få en klar uppfattning om hur din sits är. Vi använder oss av Sveriges kliniskt enda använda mätinstrument för att mäta belastningen i sadeln.
90 minuter

Ryttaranalys för optimal sits, tillfälle 2. Genomgång av din bålstabilitet och koordination.
60 minuter

Fotanalys med elektroniska fotsulor.
Vi mäter på ett objektivt sätt hur du använder dina fötter när du rider och arbetar genom olika övningar för att optimerar det så att du ska få en bättre balans och bålstabilitet. 
90 minuter

Med målet att du ska utveckla och förbättra din sits, får du efter varje tillfälle övningar som är anpassade efter just dina styrkor och svagheter.

Avbokningsregler Ryttaranalyser

Vid avbokning 2 dagar före bokat datum, utfaller en avbokningsavgift på 50% av bokningens totala kostnad. Vid avbokning dagen innan eller samma dag som avtalad tid, får beställaren betala hela kostnaden på det avtalade besöket.