Koordination · Flexibilitet · Styrka · Erfarenhet

 

Ryttarträning

Ryttarträning i grupp ger dig verktyg för att öka din rörlighet, följsamhet och stabilitet på hästryggen. Vi tränar core, styrketräning, teknik på sadelbock, koordination samt balansträning. Vi tränar just det DU behöver för att uppnå den optimala sitsen till häst.

För info och intresseanmälan, maila oss på info@levad.se, så skickar vi ut information när nästa gruppträningspass börjar närma sig!

Är ni en grupp på sju personer och önskar ha ryttarträning tillsammans? kontakta oss!
Det finns även möjlighet att komma hos oss för ett individuellt träningspass och få ett individanpassad träningsprogram. Boka gärna en tid hos en av våra sjukgymnaster/fysioterapeuter. 

"Hade en timmes balansträning igår hos Birthe. Otroligt nyttigt & givande! Fick riktigt bra insikter med mig hem & konkreta verktyg som jag själv kan använda mig av. Och hoppningen som jag hade direkt efteråt gick som en dröm! Det kändes som att jag hade en större & bättre kontakt med mina underskänklar, en ökad känslighet i mina fötter & en större medvetenhet i hela min sits, uppifrån och hela vägen ned. Tack Birthe"
      Magdalena Welander, Sollentuna. Januari 2020